Αλεξάνδρα Ούστα: «Όταν αποφάσισα ότι δεν θα βαφτίσω τον γιο μου, τα σχόλια ήταν αρκετά άκομψα»

Αλεξάνδρα Ούστα

«Δεν μου ταιριάζει αυτό με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής στα περιοδικά αλλά ήξερα ότι είναι ένα κομμάτι της δουλειάς. Περίμενα απλώς να σταματήσει να συμβαίνει»

Την Αλεξάνδρα Ούστα συνάντησε η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου για λογαριασμό του I Love ΣουΚού. Η γνωστή ηθοποιός μιλά στην κάμερα του ΑΝΤ1 για την απόφασή της να μην βαφτίσει το παιδί της, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στον κοινωνικό της περίγυρο, ενώ παράλληλα αναφέρεται

«Η μητέρα μου ζούσε για χρόνια τη δεκαετία του 1970 στη Σαουδική Αραβία και έστελνε κασέτες στους δικούς της αντί για γράμματα. Όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτές τις κασέτες, ένιωσα μία νοσταλγία. Την έχασα όταν ήμουν 27 αλλά εγώ αισθανόμουν ακόμη παιδί, ένιωσα ότι κόπηκε ένας ομφάλιος λώρος», εξομολογείται η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Δεν περνάω τώρα τελευταία πολύ χρόνο με τον γιο μου λόγω δουλειάς. Προσπαθώ να διαχειριστώ τις ενοχές μου, του λέω συνέχεια πόσο τυχερή είμαι που τον έχω στη ζωή μου», παραδέχεται η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Όταν αποφάσισα ότι δεν θα βαφτίσω τον γιο μου, άκουσα και διάβασα πολλά σχόλια. Οι συγγενείς μου στεναχωρήθηκαν πολύ περισσότερο από εμένα, μερικά σχόλια ήταν αρκετά άκομψα», ανέφερε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Ούστα, τονίζοντας ότι δεν της αρέσει όταν βλέπει την προσωπική της ζωή στα περιοδικά.

«Δεν μου ταιριάζει αυτό με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής αλλά ήξερα ότι είναι ένα κομμάτι της δουλειάς. Περίμενα απλώς να σταματήσει να συμβαίνει», δηλώνει η Αλεξάνδρα Ούστα, ενώ σε άλλο σημείο παραδέχεται πως της είναι δύσκολο μέχρι και σήμερα να δει επαναλήψεις από τη σειρά 50-50 λόγω της απώλειας του Σάκη Μπουλά.