Αλεξάνδρα Ούστα: «Αυτό το κομμάτι ήταν πάρα πολύ δύσκολο, μου προκάλεσε ψυχολογικά θέματα»

Αλεξάνδρα Ούστα

"Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό το πράγμα. Να σου πω δηλαδή εκείνη τη στιγμή τι; Δεν μπορώ, δεν θέλω" εξηγεί η Αλεξάνδρα Ούστα.

Με αφορμή τον μονόλογο «Λεμονιά» στον Πολυχώρο Vault, η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» όπου και είχε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά «πεσίματα» τα οποία και στο παρελθόν αποκάλυψε πως της δημιούργησαν

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογήθηκε πως «καταλαβαίνω πως, όπως και η υποκριτική, η δημοσιογραφία είναι ένας μεγάλος χώρος που αποτελείται από διάφορα άλλα πράγματα. Εννοώ πως θες να κάνεις δημοσιογραφία πολιτική, κοινωνική, lifestyle και όλα αυτά. Για μένα αυτό το κομμάτι ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

«Νομίζω ότι μου προκάλεσε και ψυχολογικά θέματα, συν του ότι δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του άλλου. Δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή την σκέψη και αυτή την λογική. Όταν ο άλλος έχει ένα θέμα, πως εσύ πας και το σκαλίζεις εκείνη την ώρα. Τα ζητήματα και πριν φύγει από τη ζωή (σ.σ. ο πρώην σύντροφος της, Σάκης Μπουλάς). Προκειμένου να πουληθούν φύλλα και να κερδηθούν κλικ στο ίντερνετ, τον άνθρωπο τον στέλνεις πριν από την ώρα του. Δημοσιογραφία είναι αυτό; Απαντήστε μου, δεν ξέρω, είστε και άνθρωποι του χώρου.

«Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό το πράγμα. Να σου πω δηλαδή εκείνη τη στιγμή τι; Δεν μπορώ, δεν θέλω. Τελοσπάντων ήταν μια πίεση όλο αυτό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Αλεξάνδρα Ούστα στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.