Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Ξεκαθαρίζει για το περιστατικό στο Fame Story – «Έβαλε λόγια στο στόμα μου που δεν είπα, το παρατράβηξε»

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

"Δεν εισέπραξα έλλειψη σεβασμού με τον Γιάννη παρά μόνο όταν μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα", σχολιάζει η σχεδιάστρια.

Τη δική της απάντηση για την παρεξήγηση που είχε με έναν από τους παίκτες του Fame Story δίνει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη, όταν εκείνος αρνήθηκε να φορέσει μία φούστα στη live εμφάνισή του στο επεισόδιο της Παρασκευής (1/12).

«Στη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω συναντήσει τέτοιες συμπεριφορές. Ο σεβασμός είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο, ποτέ δεν έχω στο μυαλό μου την αίσθηση ότι ο άλλος δεν είναι πολύ σημαντικός. Γι’ αυτό με εκπλήσσει και με στενοχωρεί όταν δεν υπάρχει λόγος να έχουμε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, καλεσμένη σήμερα (5/12) στο Πρωινό ΣουΣού.

«Δεν εισέπραξα έλλειψη σεβασμού με τον Γιάννη παρά μόνο όταν μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Με στενοχώρησε το γεγονός ότι έβαλε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Καταλαβαίνω ότι από την πίεση και την ένταση ίσως να παρεξήγησε την εργασία. Σεβαστό αλλά νομίζω ότι το τράβηξε πάρα πολύ», παραδέχεται η σχεδιάστρια για το επίμαχο περιστατικό στο Fame Story.

«Είναι κρίμα, γιατί θα είχε βγει κερδισμένος από αυτή την εργασία, θα το είχε διασκεδάσει και θα είχε πάρει και κάτι παραπάνω. Ο Ρέμος τον δικαίωσε ως προς το ότι δεν ήθελε να βάλει κάτι που δεν του άρεσε. Δεν χρειάζεται να επιβάλλουμε κάτι σε κάποιον και να τον κάνουμε να νιώθει άσχημα. Σε αυτό είμαστε σύμφωνοι», επισημαίνει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

«Ο Αντώνης μου είπε ότι ήμουν πάρα πολύ αυστηρή που τον απέβαλα από το μάθημα. Ήταν όμως το 10ο μάθημα και υπήρχαν άλλοι 10 που το είχαν κάνει το project. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.