Άλεξ και Θάνος Παϊτέρης: «Έχουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια με τον πατέρα μας»

Άλεξ Παϊτέρης

"Έχουμε προστατεύσει πολύ τον πατέρα μας. Δεν μιλήσαμε σε καμία περίπτωση για τα προσωπικά μας", λένε ο Άλεξ Παϊτέρης και ο Θάνος Παϊτέρης.

Ο Άλεξ Παϊτέρης και ο Θάνος Παϊτέρης μίλησαν στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Ο Βασίλης Παϊτέρης είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι πολύ καλές οι σχέσεις του με τα παιδιά του. Τι λένε όμως τα ίδια τα παιδιά;

«Αν μας βοηθούσε με κάποιο τρόπο, θα πηγαίναμε στο Rising Star; Δεν ήξερε τίποτα όταν πήγαμε», λένε ο Άλεξ Παϊτέρης και ο Θάνος Παϊτέρης και εξομολογούνται:

«Δεν είχαμε επαφές για πολλούς λόγους. Ο πατέρας μου έκανε οικογένεια ξανά δικιά του, χώρισαν οι δρόμοι μας σιγά σιγά. Έχουμε προστατεύσει πολύ τον πατέρα μας. Δεν μιλήσαμε σε καμία περίπτωση για τα προσωπικά μας. Εμείς μιλήσαμε για τα επαγγελματικά.

Έχουμε να μιλήσουμε σχεδόν δύο χρόνια. Είπε ότι μιλήσαμε; Κάτι έπρεπε να πει, το καταλαβαίνω. Εμείς δεν είμαστε φερέφωνα κανενός, έχουμε τη δική μας άποψη».

«Έχουμε μάθει εκ των υστέρων ότι μας είχαν δει συνθέτες και στιχουργοί και τους αρέσαμε. Το μάθαμε μετά από μήνες, χρόνια. Του είχαν πει «τους θέλω»…», αποκάλυψαν ο Άλεξς Παϊτέρης και ο Θάνος Παϊτέρης.