Αλέκος Συσσοβίτης για Me Too – «Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά»

Αλέκος Συσσοβίτης

"Το ζητούμενο όμως είναι ότι αντί να δείχνουμε πάντα τους άλλους με το δάχτυλο, να καταλάβουμε και εμείς τι μέρος ευθύνης έχουμε σε αυτό που συμβαίνει και να καταλάβουμε επίσης ότι αν εμείς δε θέλουμε κάτι, δε θα συμβεί" δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και μίλησε για το Μe Too κι όλες τις εξελίξεις στο χώρο του θεάματος.

«Όταν το άτομο προσπαθεί να ενταχθεί στην κοινωνία, σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός, ζήλια, ζήτηση, ένας ερωτισμός ο οποίος ερωτισμός δεν είναι πάντα θετικός ούτε αντιμετωπίζεται ως έτσι, μπορεί να έχει και μια άλλου είδους ένταση, να διεκδικεί κάτι κάποιος από εσένα. Το ζητούμενο όμως είναι ότι αντί να δείχνουμε πάντα τους άλλους με το δάχτυλο, να καταλάβουμε και εμείς τι μέρος ευθύνης έχουμε σε αυτό που συμβαίνει και να καταλάβουμε επίσης ότι αν εμείς δε θέλουμε κάτι, δε θα συμβεί. Στις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά. Στους άντρες όμως… Κι εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις που έβλεπα ότι υπήρχε σκοπιμότητα από πίσω. Αν δεν θέλεις, δεν το κάνεις. Πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος» είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Οι γυναίκες είστε πιο εγκεφαλικές., είστε ίσως και πιο πανούργες και αυτό είναι πάλι αμφίσημο. Μην αγιοποιούμε το ένα φύλο και δαιμονοποιούμε το άλλο. Σημασία έχει που είναι η ισχύς… Είναι τεράστια κουβέντα. Ο καθένας θέλει κάτι. Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά αλλά είναι πολύ λεπτό το θέμα και υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούμε» συμπλήρωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.