Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν μετάνιωσα για το Είσαι το ταίρι μου»

Αλέκος Συσσοβίτης

«Γίνεσαι πολύ γνωστός τηλεοπτικά από μια εμπορική σειρά και ξαφνικά το σινεμά σού γυρνάει την πλάτη», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το «Είσαι το ταίρι μου» και το γεγονός ότι μετά την επιτυχημένη σειρά σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνό του για δουλειές στον κινηματογράφο.

«Είχα κάνει οκτώ ταινίες μέχρι να γίνει το “Είσαι το ταίρι μου”. Έγινε το “Είσαι το ταίρι μου”, η δημοσιότητα που είχαμε ήταν τεράστια μετά σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο για πάρα πολλά χρόνια. Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν αυτό, ότι έγινα πολύ γνωστός τηλεοπτικά.

Πώς να είναι σύμπτωση; Τόσα χρόνια; Γίνεσαι πολύ γνωστός τηλεοπτικά από μια εμπορική σειρά και ξαφνικά το σινεμά σού γυρνάει την πλάτη», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε επίσης: «Εγώ ήμουν φανατικός σινεφίλ. Με αυτή τη δουλειά ασχολήθηκα λόγω της ευαισθησίας και της ιδιαιτερότητας που είχα με το σινεμά. Ήμουν άρρωστος με το σινεμά. Όχι, δεν μετάνιωσα για το “Είσαι το ταίρι μου”. Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Πάντα θα είμαστε σε ένα σταυροδρόμι, όποιο δρόμο πάρουμε, το άλλο θα μας λείψει».