Αλέκα Καμηλά: «Από το MEGA μου είχαν προτείνει να είμαι στο πρωινό τους»

Η απόφαση να φύγει για την Αμερική και οι τηλεοπτικές προτάσεις που είχε... - Δείτε το σπίτι της στο Σακραμέντο!

Μετά το τέλος του «Όλα Παίζουν» το όνομα της Αλέκας Καμηλά ακούστηκε σε διάφορα project, ωστόσο εκείνη ξάφνιασε τους πάντες αποφασίζοντας να μετακομίσει στην Αμερική με την οικογένεια της καθώς ο σύζυγο της είχε μία σπουδαία επαγγελματική πρόταση.
Είχε πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για να είναι μαζί της στην εκπομπή;
«Κάποια πράγματα ίσχυαν, κάποια πράγματα όχι. Από την Ελένη Μενεγάκη ξεκάθαρη πρόταση δεν είχα ποτέ. Κάποια άλλα πράγματα ίσχυαν, είχα προτάσεις αλλά δεν είχα πάει σε γραφείο να της συζητήσω σοβαρά γιατί είχα στο μυαλό μου ότι θα φύγω. Αποφασίσαμε να φύγουμε κάπου στο τέλος του Αυγούστου και νομίζω όταν μιλήσαμε ήμασταν ήδη με τις βαλίτσες, προετοιμαζόμασταν.»

Η Αλέκα Καμηλά επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πως είχε δηλαδή δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, όταν ακόμα εκείνος συζητούσε για τη δεύτερη χρονιά του πρωινού, αφού και στον Μάρκο λόγω χημείας άρεσε η ιδέα, ενώ στη συνέχεια από το κανάλι εξέφρασαν την επιθυμία τους να είναι η Αλέκα στο πρωινό τους όποια και αν ήταν η σύσταση του.«Η πρόταση για το πρωινό του MEGA υπήρξε, αλλά έχω και τρία παιδιά. Ο,τι πρόταση και να έρθει, όταν υπάρχει οικογένεια από πίσω και υπάρχει η δουλειά του συζύγου που σαφώς και είναι «καλύτερη» από τις δικές σου προτάσεις, είναι φυσιολογικό να ακολουθήσεις.» είπε η Αλέκα Καμηλά που δήλωσε πως με το MEGA είχε επαφές όλα τα χρόνια που ήταν στο εξωτερικό, ενώ σχετικά με την μετακόμιση της στο Σακραμέντο της Αμερικής ανέφερε πως σεβάστηκε την ανάγκη για δημιουργικότητα του συζύγου της.

https://www.youtube.com/embed/z2COdTdCz48