Για τη συμμετοχή του στον ελληνικό τελικό της Eurovision μίλησε ο Ακύλας στην εκπομπή “Νωρίς Νωρίς”.
Το πρωί της Τετάρτης (7/1) ο νεαρός τραγουδιστής με καταγωγή από τις Σέρρες φιλοξενήθηκε στα στούντιο της ΕΡΤ για να προωθήσει το κομμάτι του με τίτλο “Ferto”, που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση από το πρώτο snippet.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το κομμάτι το γουστάρω πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ δυναμικό. Τώρα μέσα από αυτά τα 15” έχει γίνει χαμός στο TikTok με τον ήχο, έχουν αρχίσει να ανεβάζουνε full video, έχουν αρχίσει και κάποια hate comments που μου λένε «πάρ’ το». Εν τω μεταξύ γελάω τόσο πολύ με αυτά, τα λατρεύω, δηλαδή δώστε μου κι άλλο», δηλώνει ο Ακύλας.
«Το κομμάτι το γράψαμε με τον φίλο μου τον Ορφέα, με σκοπό να γίνει ένα Eurovision song, το οποίο θα ‘ναι στα ελληνικά και σε κάποιες άλλες γλώσσες, έτσι, surprise. Έκπληξη», προσθέτει.
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Το κομμάτι μιλάει γενικά για την απληστία και τον υπερκαταναλωτισμό, το ότι πλέον σε αυτή την εποχή που ζούμε δεν μας φτάνει τίποτα. Θέλουμε κι άλλα, πιο μεγάλα, πιο αστραφτερά. Θέλουμε, δεν μας αρκεί τίποτα. Και μέσα σε αυτή την αναζήτηση, το ότι γιατί αυτός ο ήρωας του κομματιού δεν αρκείται με τίποτα, έρχεται το ότι μάλλον είναι απωθημένα λόγω στέρησης, λόγω παιδικών βιωμάτων.
Και λέω «ήρωας», γιατί θέλω κάπως να αποστασιοποιηθώ, αλλά στην πραγματικότητα είναι βιωματική ιστορία, είναι η δική μου ιστορία. Γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι, σε μια οικογένεια που είχε πολλές οικονομικές δυσκολίες από μικρός. Αλλά οι γονείς μου έκαναν ό,τι μπορούσανε για να κάνω τα πράγματα που θέλω.
Και μέσα το κομμάτι έχει αυτό το στοιχείο της ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους που ήταν εκεί όταν δεν ήταν κανείς άλλος. Έχει πολλές εκπλήξεις το κομμάτι και εγώ ανυπομονώ να βγει ολόκληρο, να το ακούσετε όλο», εξομολογείται ο Ακύλας για το κομμάτι που κατέθεσε για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.
«Είμαι Eurofan, πιο πολύ, συμμετοχών «Sieben Sieben Eil Lulu», «Cha Cha Cha». Δηλαδή είμαι πιο πολύ εκεί στα “χοροπηδηχτούλικα”, έτσι, τα “τρελιάρικα”, να σας πω την αλήθεια. Και κάτι τέτοιο θέλω να δώσω και εγώ φέτος. […] Ξέρω ήδη πώς θέλω να το στήσω στη σκηνή, μόνο το ρούχο δεν έχω βρει ακόμα. Είμαι πανέτοιμος όμως», δήλωσε ο Ακύλας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ