Το ακούσαμε κι αυτό: Ο Βασάλος δηλώνει ότι έχει σε αναμονή τον ΣΚΑΪ και τη Ντορέττα!

Κωνσταντίνος Βασάλος

"Θα αποφασίσω και μέσα στη μέρα θα έχω πάρει την απόφασή μου".

Σου λέει στον ΣΚΑΪ δεν θα βγάλουν πρόγραμμα φέτος αν δεν τους απαντήσει πρώτα ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο ΣΚΑΪ αυτοί που περιμένουν την απάντησή του για ενδεχόμενη συνεργασία και όχι ο ίδιος. Τώρα, αν στα δικά μας αφτιά φτάνουν τα ακριβώς αντίθετα και ότι δεν πρόκειται να τον δούμε στη νέα εκπομπή της Ντορέττας, είναι άλλο…

[dfp_ads id=236982]

«Θα με ενδιέφερε η τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι στο οποίο να μπορώ να υποστηρίξω και να διαχειριστώ γενικότερα, να μην είναι τελείως έξω από μένα. Επειδή τώρα μπαίνω στο κομμάτι της τηλεόρασης, εγώ μπορεί να έχω στο μυαλό μου ένα κόνσεπτ αλλά μπορεί να μην είναι εύκολα υλοποιήσιμο από θέμα μπάτζετ ή να πείσεις τον παραγωγό να το κάνει. Οπότε, στην αρχή ίσως να μπεις σε έναν δρόμο που να μην σου ταιριάζει τόσο πολύ, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.

Έχω δεχτεί τρεις προτάσεις, μία από αυτές είναι και η Ντορέττα. Είμαι σε σκέψεις, θα αποφασίσω και μέσα στη μέρα θα έχω πάρει την απόφασή μου. Ίσως δεχτώ, ίσως δεν το κάνω. Είμαι σε σκέψεις γενικότερα, τα βάζω κάτω, τα ζυγιάζω και βλέπω τι μου ταιριάζει περισσότερο. Αυτό που συζητάμε με τη Ντορέττα έχει να κάνει περισσότερο με σχολιασμό, θα έχουμε πολύ ψωμί αν δεχτώ να συζητήσουμε», είπε με περίσσια ταπεινότητα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.