«Ακούω τη Μιμή Ντενίση από μέσα να κραυγάζει έξαλλη…»

Μιμή Ντενίση

«Με λούζει από πάνω μέχρι κάτω, ότι είναι απαράδεκτο αυτό...»

Ο Σωτήρης Πολύζος μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το γάμο του με την Μιμή Ντενίση, αλλά και τη σχέση τους σήμερα, αποκαλύπτοντας πως έγινε η γνωριμία τους, αλλά και η πρόταση γάμου.

Η σχέση τους σήμερα
[dfp_ads id=236982]

«Και οι δυο το λέμε και ελπίζω να το λέμε για πολλά χρόνια ότι είμαστε οικογένεια. Έχουν φύγει όλα τα μικρά από τη μέση. Αυτά που πολλές φορές η σχέση μπορεί να δημιουργήσει σε μια καθημερινή επικοινωνία, στη φθορά που έχει η καθημερινότητα και έχουμε κρατήσει τα σπουδαία.»

Η πρόταση γάμου

«Μπορεί να κράτησε πολύ λίγο ο γάμος, αλλά ήταν μια σχέση που μέτρησε πολλά χρόνια πριν. Το βράδυ που είχε παντρευτεί η αδελφή της η Σοφία και γίνεται δεξίωση στη σχολή της Μιμής. Κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα περί γάμου και παντρευτήκαμε τέλη Σεπτεμβρίου. Θέλαμε να γίνει και πριν φύγει ο πατέρας της. Έφυγε Νοέμβριο. Ξέραμε ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Το κάναμε το ευχαριστηθήκαμε, δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη, αλλά δεν το μετάνιωσα.»

Η γνωριμία τους

«Με την Μιμή γνωριστήκαμε σε συνέντευξη. Το καλοκαίρι πριν την Καρένινα. Κάνει διακοπές στον Πάνορμο. Μου τηλεφωνούν φίλοι που κάνουν στα διπλανά διαμερίσματα. Οι μέρες περνούν και καταλαβαίνω ότι δεν θα γίνει η συνέντευξη. Αρπάζω έναν οπερατέρ, πάμε στο νησί, νοικιάζουμε ένα τζιπ, παίρνω μια ανθοδέσμη και της γράφω ένα πάρα πολύ απολογητικό σημείωμα και φτάνω. Βγαίνει η πεθερά μου η Μαρία, λέω έχω έρθει για αυτό και ακούω από μέσα να κραυγάζει η Μιμή. Έξαλλη, δεν μπορώ να σου περιγράψω. Με λούζει από πάνω μέχρι κάτω, ότι είναι απαράδεκτο αυτό, αλλά μου δίνει τη συνέντευξη.»