Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Μάνα θα πάω στο Hollywood» vs «Καμαρώστε μας»

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» αναστατώνει την prime time με μία μουσικοθεατρική αναμέτρηση.

Η ομάδα της θεατρικής παράστασης «Μάνα θα πάω στο Hollywood» με αρχηγό τον Αντώνη Κρόμπα και τους Θανάση Αλευρά, Ελένη Ροδά, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Jerome Kaluta βρίσκεται απέναντι στην ομάδα της μουσικής παράστασης «Καμαρώστε μας» με αρχηγό τον Λάκη Παπαδόπουλο. Μαζί του οι Σοφία Κουρτίδου, Δημήτρης Μπάσης, Βίκυ Καρατζόγλου, Σοφία Πριόβολου.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.