Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Μαγικός καθρέφτης» vs «Η συμμορία της Χιονάτης»

Οι βραδινές εξορμήσεις συνεχίζονται με μία δυνατή αναμέτρηση.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» αναστατώνει την prime time με ένα δυνατό ντέρμπυ μεταξύ κινηματογράφου και θεάτρου.

Από τη μία βρίσκονται οι ηθοποιοί της καινούριας ταινίας του Χρήστου Δήμα, «Μαγικός Καθρέφτης», του πρώτου ελληνικού 3D φιλμ, με αρχηγό τον Μάκη Παπαδημητρίου. Μαζί του οι Ζέτα Δούκα, Λευτέρης Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου και Σόλων Τσούνης. Απέναντί τους η ομάδα της παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Η συμμορία της Χιονάτης». Αρχηγός τους είναι ο Αλμπέρτο Φάις και μαζί του οι Τζένη Διαγούπη, Αγγελική Δαλιάνη, Φωτεινή Ντεμίρη και Τζίνη Παπαδοπούλου.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.