Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Λόγω TiViστες» vs «Πολίστες»

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» αναστατώνει την prime time.

Η ομάδα του «Λόγω TiViς» βρίσκεται αντιμέτωπη με τους «Πολίστες». Σκληρά μαρκαρίσματα, εύστοχες και… λιγότερο εύστοχες απαντήσεις, αλλά πάνω από όλα fair play σε μια συναρπαστική αναμέτρηση!

Από τη μία οι απολαυστικοί γείτονες του «Άκου τι Είπαν» στην απογευματινή ζώνη, το «Λόγω TiViς». Αρχηγός τους είναι η Κατερίνα Καινούργιου και μαζί της οι Γιώργος Βαγιάτας, Χρήστος Βαρθαλίτης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Δημήτρης Χριστοφορίδης. Από την άλλη, ένας παλιός γνώριμος του «Λόγω TiViς», o Αντώνης Βλοντάκης, που είναι ο αρχηγός μιας ομάδας σούπερ αθλητών του πόλο, τους «Πολίστες». Μαζί του οι Γιάννης Εμμανουηλίδης, Φώτης Μπλάνης, Κώστας Κοκκινάκης και Νίκος Στελλάτος.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.