Άκου τι είπαν βραδιάτικα: «Κλαρινογαμπροί» vs «Μουσίτσες»

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» αναστατώνει την prime time και μετατρέπεται σε… πασαρέλα.

Στη μία ομάδα βρίσκονται πέντε γοητευτικά αγόρια που δεν διστάζουν να ονομαστούν «Κλαρινογαμπροί»! Αρχηγός τους είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μαζί του οι Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Μανίκας και Κώστας Φραγκολιάς. Απέναντί τους πέντε πανέμορφα και σέξι κορίτσια, οι «Μουσίτσες». Αρχηγός τους είναι η Αντωνία Καλλιμούκου. Μαζί της οι Τζένη Μελιτά, Χριστιάνα Γαργαροπούλου, Έλλη Γελεβεσάκη – Μανίκα και Όλγα Φαρμάκη.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.