Ακόμα δεν μπήκε στο Bachelor και πλάνταξε από τα βέλη των αντιπάλων της

Bachelor

Δεν μπόρεσε να χειριστεί την "υποδοχή" των κοριτσιών στο Bachelor!

Τον γυναικείο ανταγωνισμό φαίνεται πως δεν άντεξε στο Bachelor η νεοφερμένη Στέλλα. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο επεισόδιο της Πέμπτης έκανε την είσοδο της η 23χρονη διαιτολόγος ενώ μια μέρα αργότερα, στο επόμενο επεισόδιο, δέχθηκε τα σκληρά πυρά των αντιπάλων της.

Έτσι, στην ψηφοφορία που είχαν τα κορίτσια της βίλας για το ατομικό ραντεβού, που διεκδικούν μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη, η Στέλλα απέσπασε τις περισσότερες ψήφους. Γεγονός που σε συνδυασμό με τα σχόλια των υπολοίπων την λύγισαν όταν μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι του ALPHA.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω και ειδικά πριν από την ψηφοφορία που είναι σημαντικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η νέα παίκτρια του Bachelor, η Στέλλα. «Νιώθω πίεση… Ακόμα και αν διεκδικούμε έναν άντρα θα μπορούσαν να είναι πιο φιλικές! Σίγουρα ήθελαν να με στοχεύσουν, γιατί μπορεί να μην πιστεύουν ότι είμαι δυνατή. Εντάξει. Δεν το ξέρουν αυτό έτσι κι αλλιώς, απλά το υπέθεσαν με βάση ότι είμαι πιο χαμηλών τόνων και έτσι έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα… Γιατί μου φέρονται έτσι ρε γαμώτο».

Μένει να δούμε, εάν και πως, θα μπορέσει η Στέλλα να απαντήσει στο Bachelor.