Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν ανασφαλής, θεωρούσα τον εαυτό μου πάρα πολύ άσχημο»

Άκης Σακελλαρίου

"Είχα μεγάλο χαλινό και χρειάστηκε να κάνω δυο μικρές επεμβάσεις στη γλώσσα μου" μοιράζεται, επίσης, ο Άκης Σακελλαρίου.

Με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» στο θέατρο Βρετάνια, ο Άκης Σακελλαρίου έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα στο MEGA. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τόσο τον διπλή επέμβαση που έχει κάνει στην γλώσσα του όσο και την εντύπωση που είχε σε παιδική ηλικία πως ήταν ιδιαιτέρως άσχημος.

Ειδικότερα, ο Άκης Σακελλαρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα υπάρχουν δυσκολίες και τα εμπόδια σε κάνουν να προχωράς. Τα εμπόδια μας κάνουν να είμαστε ενδιαφέροντες σε αυτό το οποίο εκφράζουμε στο σανίδι. Θα σας πω και κάτι πιο προσωπικό. Στην αρχή δεν μιλούσα καλά, είχα μεγάλο χαλινό και χρειάστηκε να κάνω δυο μικρές επεμβάσεις στη γλώσσα μου για να μπορέσω να διαμορφώσω το Ρ».

«Αν κάποιος έχει ένα πιο ιδιαίτερο πρόσωπο, πολλές φορές είναι και θετικό. Σε εμένα ήταν θετικό γιατί, όταν ήμουν πιτσιρικάς, θεωρούσα τον εαυτό μου πάρα πολύ άσχημο. Οπότε άρχισα να λέω διάφορες χαζομάρες και βλακείες και ανέπτυξα άλλου είδους δραστηριότητες ως πιτσιρικάς. Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής. Προφανώς όλα αυτά είναι κομμάτια παζλ τα οποία συνδέονται. Δηλαδή πως ξεκίνησα να κάνω κάτι λόγω ναρκισσισμού, είχα ανασφάλεια και έλεγα «αχ τι ωραία, με προσέχουν». Ακόμα και τώρα θεωρώ τον εαυτό μου άσχημο»

«Για την τηλεόραση μού γίνονται προστάσεις αλλά έχω πει στον εαυτό μου, μετά και από μια ιστορία που είχα με την υγεία μου, να είναι κάπως τα πράγματα πιο μοιρασμένα και ανθρώπινα. Σε μια πιο υγιή βάση» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άκης Σακελλαρίου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.