Άκης Δείξιμος, Στάθης Αγγελόπουλος και Πάνος Καλίδης κατά του Γιώργου Νταλάρα: «Είπε βαριές κουβέντες»

Νταλάρας

"Είναι μία λάθος τοποθέτηση. Πρέπει να καταλάβει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει".

Τη δική τους τοποθέτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους νεότερους τραγουδιστές έκαναν ο Άκης Δείξιμος, ο Στάθης Αγγελόπουλος και ο Πάνος Καλίδης. Οι τρεις άντρες μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα κρατώντας απόσταση από την άποψη του σπουδαίου ερμηνευτή.

«Το τι στίγμα θα αφήσει ο Αντώνης Ρέμος θα φανεί στην πορεία, έχει πει σπουδαία τραγούδια τις τελευταίες δεκαετίες. Έτσι όπως μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας έβγαλε έναν θυμό», δηλώνει ο Άκης Δείξιμος στη Μένια Κούκου.

«Έχει δίκιο στο ότι σήμερα τα νέα παιδιά μπορεί και να μη γνωρίζουν αυτά τα ονόματα, είναι πιο φτωχό το ρεπερτόριο που πρέπει να μελετήσουν. Προφανώς αυτό ήθελε να πει ο κύριος Νταλάρας. Έχει αλλάξει η κατάσταση πια, η showbiz έχει να κάνει με την εικόνα», σχολιάζει ο γνωστός τραγουδιστής.

Θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα πήρε και ο Στάθης Αγγελόπουλος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Τον Γιώργο Νταλάρα τον εκτιμώ και τον θαυμάζω ως τραγουδιστή αλλά είναι μία λάθος τοποθέτηση. Πρέπει να καταλάβει ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Όλοι έχουμε διαφημίσει αλυσίδες fast-food».

«Είπε βαριές κουβέντες ο Γιώργος Νταλάρας. Φυσικά και δεν είναι καραγκιοζιλίκι, δεν είναι ντροπή εάν γίνεται με αξιοπρέπεια και δεν προσβάλλει. Σέβομαι τον Γιώργο Νταλάρα, έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό τραγούδι», δηλώνει από την πλευρά του στην κάμερα του Super Κατερίνα ο Πάνος Καλίδης.