Αιμίλιος Λιάτσος: «Με το που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ ξέκοψα κάθε συζήτηση»!

«Αν δεν ήμουν εγώ δεν θα ανανεωνόταν η σύμβαση της Έλλης Στάη, αν σου λέει τίποτα αυτό»...

Καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή «Μία» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης ο Αιμίλιος Λιάτσος. Ο γνωστός δημοσιογράφος, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, μίλησε για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος Λιάτσος αναφέρθηκε…

…στη θητεία του στην ΕΡΤ

«Με το που έπεσε το μαύρο ξέκοψα κάθε συζήτηση με αυτή την απαράδεκτη, ακατανόητη, εγκληματική πράξη να κλείσουν την ΕΡΤ. Είναι ένα «μαγαζί» που έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα και παθογένειες ετών. Είναι πάντοτε εξαρτημένο το μαγαζί από την εκάστοτε κυβέρνηση στην ενημέρωση κι εκεί υπάρχει ζόρι. Στη δική μου θητεία είχα ετοιμάσει και το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά δεν προλάβαμε να το φέρουμε στον αέρα δυστυχώς. Ήταν μια φοβερά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία με πολλά εμπόδια».

…στη σχέση του με την Έλλη Στάη

«Εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε λίγο περίεργα όντα και την τρίχα την κάνουμε τριχιά. Με τη Στάη είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία, είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικοί άνθρωποι, τη σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια στις ειδήσεις, είναι δύσκολος χαρακτήρας κι εγώ δεν είμαι από τα πιο ήσυχα παιδιά. Από εκεί και πέρα αν δεν ήμουν εγώ δεν θα ανανεωνόταν η σύμβαση της Έλλης Στάη, αν σου λέει τίποτα αυτό. Υπήρξαν δύο τρία σημεία που είχαμε κάποιες διαφωνίες τις οποίες τις λύναμε».

//www.youtube.com/embed/wtLO213KFEI
Διαβάστε ακόμα:

Αιμίλιος Λιάτσος: «Ήταν μια κακή επιλογή η κυρία Σαλαγκούδη»
 
Αιμίλιος Λιάτσος: «Κάνω ασκητική ζωή… Έχασα όλα τα χρήματα που είχα αποκτήσει»