Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα ήθελα η ζωή να μου φέρει έναν ωραίο θάνατο»

Η παράδοξη δήλωση του ηθοποιού...

Στα παρασκήνια της παράστασης «Ταρτούφος ή οι απατεώνες» ο Αιμίλιος Χειλάκης ο οποίος πρωταγωνιστεί, μίλησε σχετικά με τα μηνύματα της παράστασης, την τηλεόραση και την υποκριτική και παραξένεψε με τη δήλωση του για το θάνατο…

«Έχω να κάνω τηλεόραση 6 χρόνια. Και όταν έκανα έκανα ανά τρία ή τέσσερα χρόνια. Δεν ήμουν φανατικός του τηλεοπτικού προϊόντος και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά. Απλά με τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι είναι άλλη υποκριτική κι έτσι εγώ θέλησα να γυρίσω στο βασικό μου. Έγινα ηθοποιός γιατί θέλω να παίξω θέατρο. Η τηλεόραση ναι μεν είχε δώσει το βήμα σε πάρα πολύ κόσμο να γίνει γνωστός, αλλά αν μείνεις σε αυτή την αναγνωρισιμότητα δεν προχωράς παρακάτω.»

Τι θα ήθελε να του φέρει η ζωή;
«Έναν ωραίο θάνατο. Καθόλου δεν είναι νωρίς. Το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή είναι πως θα πεθάνουμε. Τουλάχιστον να έχουμε έναν ωραίο, ο ωραίος έχει να κάνει με την ώρα του, ο ωραίος θάνατος λοιπόν είναι να έρθει την ώρα που θα πρέπει. Εσύ θα είσαι παρών σε όλη τη ζωή σου; Για τον ωραίο θάνατο θα πρέπει να έχεις υπάρξει πολύ παρών στη ζωή σου. Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και όποτε έρθει, ήρθε.»

Περισσότερα latest news »