Αιμίλιος Χειλάκης: «Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

Αιμίλιος Χειλάκης

"Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας", λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Μιλώντας στο Pop Up για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε τόσο στην πρόκληση που έχει, αλλά και στα μηνύματα που θα ήθελε να περάσει. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναφέρει:

«Η πρόκληση είναι διπλή. Πρέπει να είσαι ακριβής με το ακριβές που έχει αυτή η δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ανθρώπους που θα δουλέψω μαζί τους. Δεύτερον, λες ωραίος ο ρόλος. Θα κάνω κάποιον που θα δείξω κάτι, θα βάλουμε τον κόσμο να αναρωτηθεί σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους -που πριν από μερικά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς τους είχαμε στη Βουλή μας».

«Το να θυμηθούμε ότι πατρίδα μας μπορεί να μην είναι όλη η γη αλλά θα έπρεπε. Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας. Και το κοινωνικό μας μέρος έχει όλους τους ανθρώπους που είναι παρόντες και αυτοί οι άνθρωποι είναι και μετανάστες, είναι και τσιγγάνοι, είναι και ομοφυλόφιλοι, είναι και διαφορετικοί… Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς. Αυτοί πώς με αποδέχονται;», αναρωτιέται ο Αιμίλιος Χειλάκης.