Αιμιλιανός Σταματάκης: «Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ»

Αιμιλιανός Σταματάκης

«Η τηλεόραση είναι πάντα στα σχέδιά μου. Φέτος βλέπω τον Σασμό, μου τράβηξε το ενδιαφέρον», λέει ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δηλώσεις του για τις Άγριες Μέλισσες.

«Οι συνθήκες μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ, είναι δύσκολο για όλους και πραγματικά αυτές οι παραγωγές είναι είδος προς εξαφάνιση. Είναι πολύ τιμητικό, αν και δεν κάνω μόνο μιούζικαλ. Έχει μια επιπρόσθετη δυσκολία το μιούζικαλ, δεν το ξεχωρίζω από τα άλλα είδη. Είμαι ηθοποιός, όχι τραγουδιστής», είπε αρχικά ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση είναι πάντα στα σχέδιά μου. Φέτος βλέπω τον Σασμό, μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Είμαι κι εγώ από την Κρήτη, με λένε κι εμένα Σταματάκη».

Όσον αφορά τις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμιλιανός Σταματάκης απάντησε: «Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ. Ποτέ δεν είπα ότι μου έκαναν πρόταση και δεν δέχτηκα. Εγώ είχα πει ότι απλά κάναμε μια συνάντηση, ήταν μια επαφή και… βλέπουμε».