Αιμιλιανός Σταματάκης: «Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο από την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη»

Αιμιλιανός Σταματάκης

"Θέση δεν πήρα ποτέ, το μόνο που δικαιούμαι να μιλήσω είναι στο ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί για να εργαστεί" σημείωσε ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Αιμιλιανός Σταματάκης και μίλησε για την αντικατάσταση που έκανε στον Άρη Σερβετάλη για την παράσταση «Ρινόκερος» και τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

«Κάπως ήρθε ξαφνικά η πρόταση από τον Γιάννη Κακλέα, ότι έγινε αυτό που έγινε και δεν θέλουμε να κατέβει η παράσταση. Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο. Φυσικά κι ήταν άβολο σε στιγμές. Είχαμε περάσει με τον Άρη ένα καλοκαίρι μαζί και με τίποτα δεν θα υποκριθώ ότι είμαστε κολλητοί. Έχω μεγάλο σεβασμό στον τρόπο που δουλέψαμε μαζί» είπε ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

«Δημιουργήθηκε από όλο αυτό μια σκιά που αφορούσε άλλους προβληματισμούς. Προφανώς το έκανε κάπως άβολο αλλά δεν είχαμε κανένα θέμα στο να μιλήσουμε. Μιλήσαμε γιατί τον σέβομαι. Όταν ένας καλλιτέχνης σαν τον Άρη έχει διαμορφώσει κάτι, το να μπεις μέσα σε αυτό απαιτεί ένα σεβασμό. Δεν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου… Θέση δεν πήρα ποτέ, το μόνο που δικαιούμαι να μιλήσω είναι στο ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί για να εργαστεί» ανέφερε ο Αιμιλιανός Σταματάκης.