Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα και γω δύσκολα με τον Γιώργο Κιμούλη»

Αιμιλία Υψηλάντη

"Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δυσκολεύει πάρα πολύ μια συνεργασία μαζί του" διευκρινίζει η Αιμιλία Υψηλάντη.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο Αργώ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλή και όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί κακοποιητικός συμπεριφορών από εκείνος προς συναδέλφους του.

Ειδικότερα, η Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «και γω πέρασα δύσκολα με τον Γιώργο. Δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ τον Κιμούλη σαν καλλιτέχνη. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και του το έχω πει επανειλημμένα. Μόλις έκανε την Μήδεια, του είπα πως αν ήμουν  υπουργός πολιτισμού θα έπρεπε αυτή τη Μήδεια να την πάω σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να δουλέψω με τον Γιώργο. Ξεκάθαρα πράγματα».

«Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δυσκολεύει πάρα πολύ μια συνεργασία μαζί του. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που θέλει να χειραγωγεί τους άλλους, αυτό είναι το πρόβλημα του. Ξεκάθαρα».

«Όμως άλλο η δουλειά του. Αυτά δεν είναι βέβαια εύκολα να τα διαχωρίσει ένας άνθρωπος, οφείλουμε όμως να το κάνουμε αυτό, Το έργο μας διαφέρει από αυτό που είμαστε» συμπλήρωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.