Αιμιλία Υψηλάντη: «Μερικές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε πληγές μας νωπές»

Αιμιλία Υψηλάντη

"Από αυτές αντλούμε υλικό και αυτό είναι ένα τραγικό κομμάτι της ύπαρξής μας σαν επαγγελματίες να κρατάς νωπές πληγές γιατί αυτός είναι ο πλούτος μας" δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη κάθισε στον καναπέ του Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Μega, Famagusta, και τα στοιχεία που διοχετεύει στον ρόλο της ως μητέρα που έχει χάσει το παιδί της.

«Ένας ηθοποιός προσπαθεί να προσεγγίσει ένα ρόλο με ό,τι έχει από το πρόσωπό του, από τις δυνατότητές του, προσπαθώντας να βάλει αυτά τα στοιχεία στον ρόλο, όπως φαντάζεται αυτός. όλη η ομάδα παίζει ρόλο. Οι αποσκευές που έχουμε και δεν είναι μόνο οι προσωπικές εμπειρίες, είναι τα διαβάσματά μας, η φαντασία μας, η παρατηρητικότητά μας, αυτά αναγκαστικά τα χρησιμοποιούμε σε κάποιο βαθμό» ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Ξέρετε ένα από τα προβλήματα που με απασχολεί πάντα ως ηθοποιό και ως άνθρωπο, είναι ότι μερικές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε μερικές πληγές μας νωπές, ενώ οι άνθρωποι θέλουν να ξεχάσουν για να ζήσουν. Από αυτές αντλούμε υλικό και αυτό είναι ένα τραγικό κομμάτι της ύπαρξής μας σαν επαγγελματίες να κρατάς νωπές πληγές γιατί αυτός είναι ο πλούτος μας. Κρατάς αυτά αλλά όταν τα χρησιμοποιείς, εκτονώνονται. Χρησιμοποιείς την πραγματικότητα γιατί να τα βιώσεις θα πεθάνεις» κατέληξε η Αιμιλία Υψηλάντη.