Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν με ένοιαζε πόσο ωραία ήμουν αλλά πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου»

Αιμιλία Υψηλάντη

Όσα είπε η Αιμιλία Υψηλάντη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά στο OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις πληγές του έρωτα, την βοήθεια της εξωτερικής εμφάνισης και την διάθεση να βρεθεί σε μια ωραία τηλεοπτική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμιλία Υψηλάντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς και έχω πληγωθεί. Νομίζω ότι δεν έχω φάει χυλόπιτα αλλά μπορεί να νομίζω ότι δεν έχω φάει. Όταν φτάνει κανείς σε έναν χωρισμό, πιθανόν ακόμα και εγώ αν είμαι το δρων πρόσωπο, γιατί έτσι συνέβαινε συνήθως, ο άλλος να μου έχει ρίξει καιρό πριν χυλόπιτα, να με έχει απορρίψει και να το έχω εισπράξει με διάφορους τρόπους».

«Θα ήθελα να είμαι σήμερα σε ένα σίριαλ αλλά όχι με την έννοια της ζήλιας αλλά με την έννοια της χρησιμότητας. Δηλαδή πόσο χρήσιμο θα μου ήταν».


«Οι άνθρωποι επικεντρώνονται στα μειονεκτήματα και όχι τα πλεονεκτήματα τους. Είχα ένα ωραίο πρόσωπο αλλά δεν είχα τα πόδια που βλέπω να έχουν οι άλλες γυναίκες και τα θαυμάζω! Αν είχα ένα ζευγάρι υπέροχα μακριά πόδια, ενώ τώρα έχω μάλλον συγκριτικά όχι σπουδαία και με παχιά γάμπα… Εμένα με απασχολούσε αυτό και όχι πόσο ωραία ήμουν! Με απασχολούσε πόσο χοντρή ήταν η γάμπα μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN