Αιφνιδιάζει ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου»

Γιώργος Λιάγκας

"Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ" εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω.

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Λιάγκας συναντώντας τον Νίκο Χατζηνικολάου στο νέο επεισόδιο για το Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Μια αποκάλυψη την οποία και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 εκμυστηρεύτηκε στον καλό του φίλο, κουμπάρο του και άνκορμαν του ίδιου σταθμού.

Ειδικότερα, λίγο πριν πέσει η αυλαία της εν λόγω συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Μίλησες για την πληγή των νεανικών χρόνων, για την μητέρα που έφυγε και τον δύσκολο χωρισμό των γονιών. Ήρθες από τότε πιο κοντά μαζί της; Τώρα πως είναι η σχέση μαζί της;».

«Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν «α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά». Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά»» αποκρίθηκε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας».

«Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς» συμπλήρωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.