Αιχμηρά σχόλια για Λυκουρέζο – Καλογρίδη: «Μου φαίνεται επιτηδευμένο, φτιαχτό»

Λυκουρέζος Καλογρίδη

«Τόσος έρωτας πια που με το που βγαίνει από την πόρτα η Νατάσα, έπρεπε να τη φιλήσει; Τη φίλησε προφανώς γιατί ήταν η κάμερα εκεί"!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη επισκέφθηκαν τη Μύκονο για την Πρωτομαγιά και η κάμερα του Mykonos Live tv κατέγραψε κάποια τρυφερά τετ α τετ του ποινικολόγου με την ηθοποιό. Το στιγμιότυπο έπαιξε σήμερα σε όλες τις εκπομπές. Στο Πρωινό, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές: «Πριν ξεκινήσω την πάσα, θέλω να απομακρύνεται τα παιδιά από τις οθόνες σας γιατί θα ακολουθήσουν σκληρές εικόνες».

Το βίντεο έπαιξε και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν πολλά. «Δεν θέλω να το παίξω ηθικός αλλά χθες μάθαμε για την απώλεια της Ζωής Κουρούκλη που ήταν ξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη. Δεν μου αρέσει αυτό σαν εικόνα καθόλου» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς. Η Σοφία Τουντούρη ανέφερε από την πλευρά της: «Το να βλέπεις τον Νο1 ποινικολόγο ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ποτέ, ήταν πάντα σε μια ωραία σχέση με τη σύζυγό του, είναι λίγο παράταιρο σαν εικόνα. Αυτό μου ξενίζει».

Πιο αιχμηρός ο Κώστας Τσουρός είπε: «Τόσος έρωτας πια που με το που βγαίνει από την πόρτα η Νατάσα, έπρεπε να τη φιλήσει; Τη φίλησε προφανώς γιατί ήταν η κάμερα εκεί! Βγαίνουν από το σπίτι που ήταν μαζί και την περιμένει στην πόρτα και πάει και τη φιλάει; Δεν την είχε δει πριν; Μου φαίνεται επιτηδευμένο, φτιαχτό».

Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Το τρυφερό φιλί στη Μύκονο που άναψε φωτιές!