Αίας Μανθόπουλος – Τι λέει η σύζυγός του για το μνημόσυνο και τους λόγους που δεν πήραν ποτέ διαζύγιο;

Αίας Μανθόπουλος

"Έμαθα ότι έγινε και ένα μνημόσυνο  στον αέρα προχθές, σε ζωντανή σύνδεση. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω".

Η σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου, μίλησε στην Super Κατερίνα και την Ελισάβετ Οικονόμου για τη σχέση που είχε μαζί του, για τον λόγο που δεν πήραν διαζύγιο, αλλά και για την τελευταία σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Εγώ έκανα αυτό που όφειλα να κάνω ως γυναίκα του και τα παιδιά του ως παιδιά του. Έμαθα ότι έγινε και ένα μνημόσυνο  στον αέρα προχθές, σε ζωντανή σύνδεση. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Όταν ένας άνθρωπος προσεύχεται για την ανάπαυση της ψυχής του Αία, αυτό εμένα μου προσφέρει μεγάλη χαρά και αγαλλίαση. Είναι άλλο αυτό και τελείως διαφορετικό να γίνονται μνημόσυνα γύρω γύρω.

Ο Αίας ήταν ξεκάθαρος στο ποιοι ήθελε να είναι η οικογένειά του, ποια άτομα ήθελε να φέρουν το επίθετό του. Συζητούσαμε για τα πάντα, υπήρχαν ανάμεσά μας διαφωνίες, υπήρχαν ανάμεσά μας ευχάριστα, δυσάρεστα, ανησυχίες για τα παιδιά, ευτυχία για τα παιδιά. Η περηφάνια που μας γέμισαν τα παιδιά πάρα πολλές φορές.

Η μόνη συζήτηση που δεν κάναμε ποτέ και που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας να την κάνουμε ήταν ένα ενδεχόμενο διαζύγιο, ήταν ξεκάθαρο ότι εγώ με τον Αία δεν θα χωρίζαμε ποτέ. Ο καθένας προχώρησε τη ζωή του από εκεί και έπειτα», ανέφερε η Στέλλα Τσιάτσιου και συνέχισε:

«Από όταν «έφυγε» ο Αίας κι έπειτα είχα καλέσει την κ. Σταμοπούλου μία δύο φορές, η κ. Σταμοπούλου αρνήθηκε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο και δεν ξαναείχαμε επαφή από τότε».