Αίας Μανθόπουλος – Η Ελισάβετ Σταμοπούλου απαντά στην κόρη του: «Εύχομαι η ενδοσκόπηση να της χαρίσει ηρεμία και γαλήνη»

Αίας Μανθόπουλος

"Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή και όταν τους χάσουμε αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει"

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Λήδα Μανθοπούλου για την ανάρτηση που έγινε στο προφίλ του πατέρα της, όσο ήταν εν ζωή ο Αίας Μανθόπουλος. Η εκπομπή Super Κατερίνα εξασφάλισε δηλώσεις τόσο από την τελευταία σύντροφο του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, η οποία διαχειρίζεται το προφίλ του όσο και από την ίδια την Λήδα Μανθοπούλου.

«Τιμούμε τους ανθρώπους μας όσο είναι εν ζωή και όταν τους χάσουμε αναρωτιόμαστε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει. Εύχομαι η ενδοσκόπηση να χαρίσει στην κόρη του Αίαντα ηρεμία και γαλήνη στη ψυχή της» ανέφερε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Ξέρουμε ότι η κυρία Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ και έχει τη συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στο ποστ στο Facebook. Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτήν την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αντί να επικεντρωθούμε εγώ κι ο αδερφός μου, ο Χρήστος σε αυτό το πένθος, και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του. Είναι απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί όλο αυτό, αλλά υπάρχουν παιδιά στη μέση που ξέρουν τι γίνεται και ξέρουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει.

Ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να ανεβάζει ποστ και να εκφράζεται στον δικό του λογαριασμό, όχι στον λογαριασμό ενός συγχωρεμένου ανθρώπου όμως. Είναι ηθικά λάθος. Θέλω να σας αναφέρω ότι εγώ κι ο αδερφός μου παραμένουμε μπλοκαρισμένοι. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους» είπε η Λήδα Μανθοπούλου στην Μένια Κούκου.

Πηγή εικόνας NDP