Αγρότης… μόνος… βρήκε;

Δείτε φωτό από το ταξίδι τους στο προτελευταίο αυριανό επεισόδιο

Αγρότης ήταν… και πάει! Το real life πρόγραμμα του ALPHA που στην δεύτερη χρονιά του δεν είχε και τις πλέον αναμενόμενες επιδόσεις στον πίνακα της AGB, φτάνει την άλλη Παρασκευή στο τέλος του. Ωστόσο, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, στο αυριανό επεισόδιο, οι αγρότες πηγαίνουν με τις κοπέλες ένα ρομαντικό ταξίδι… Εκεί, θα χρειαστεί να δώσουν απαντήσεις, να μιλήσουν σοβαρά για το μέλλον τους και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.
Αυτό το ταξίδι θα είναι η αρχή ή το τέλος; Από τα πέντε ζευγάρια, μόνο τα δυο φαίνεται πως έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μετά το παιχνίδι και στη ζωή.
 
Γιάννης και Τζούλια: Το νεαρό ζευγάρι προτίμησε την περιπέτεια, γι’ αυτό και πηγαίνουν κρουαζιέρα στα νησιά των Σποράδων.  Μεταξύ αστείου και σοβαρού, κάνουν σχέδια για το μέλλον τους και δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης!
Θα καταφέρουν να τους τηρήσουν;
 
Γιώργος και Μαρία: Με πιο ρομαντική διάθεση ο Γιώργος και η Μαρία ζουν το δικό τους παραμύθι στο Ναύπλιο. Αν και βρίσκονται μακριά από τις πόλεις τους, ο Γιώργος δεν ξεχνά την Κρήτη, υπενθυμίζοντας συνεχώς στην Μαρία την χιλιομετρική απόσταση που στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους.
Θα καταφέρουν να είναι μαζί και να εκμηδενίσουν την απόσταση που τους χωρίζει;
 
Σπύρος και Μασένκα: Ο Σπύρος και η Μασένκα εξερευνούν τα σοκάκια της Πάρου.
Ο Σπύρος φανερά ερωτευμένος με την Μασένκα δεν διστάζει να τις εκφράσει τα συναισθήματά του. Η Μασένκα όμως τηρεί σιγή ιχθύος και του ζητά χρόνο.  
Θα καταφέρει ο Σπύρος να ακούσει από τη Μασένκα αυτό που τόσο επιθυμεί;

 
Κώστας και Μαρία: Τελικά, η Μαρία δέχεται την πρόταση του Κώστα να πάνε ταξίδι δίνοντας έτσι μια ευκαιρία ακόμα στη σχέση τους. Οι δύο τους πηγαίνουν στην Χαλκιδική και εκεί ξεκινά το ερωτικό παιχνίδι ανάμεσα τους. Θα καταφέρει ο Κώστας να κερδίσει την καρδιά της Μαρίας;
 
Κωνσταντίνος και Γωγώ: Στην Φθιώτιδα, ο Κωνσταντίνος και η Γωγώ αρχίζουν να  συνειδητοποιούν την απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους. Έτσι, το ταξίδι αναζήτησης του έρωτα για τον ευαίσθητο Κωνσταντίνο και την μυστηριώδη Γωγώ, φτάνει στο τέλος του…