Άγριος καβγάς Ραχήλ Μακρή – Θεανώς Φωτίου: «Να πάτε να κάνετε καμιά μαρμελάδα»!

«Κύριε Αυτιά αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη φεύγω τώρα! Τώρα»!

Δεν είχαν προηγούμενο οι χαρακτηρισμοί της Ραχήλ Μακρή για τη Θεανώ Φωτίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά. Μέσα από ένα σκηνικό απίστευτης έντασης, ο καβγάς των δύο γυναικών κατέληξε στην αποχώρηση της κ.Φωτίου μετά από ελάχιστά λεπτά παραμονής της στο πλατό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Θεανώ Φωτίου άφησε σαφείς αιχμές κατά της πολιτικής πορείας της Ραχήλ Μακρή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εγώ μπήκα στην πολιτική όπως ξέρετε πολύ καλά τα τρία τελευταία χρόνια. Δεν άλλαξα τρία κόμματα μέσα σε τρία χρόνια».

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της κ.Μακρή και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θ.Φ. Συνέλθετε κυρία Μακρή.
Ρ.Μ.Καλό θα ήταν να πάτε να κάνετε καμιά μαρμελάδα να ταΐσετε τους φτωχούς!
Θ.Φ. Δεν ήρθα εδώ να ξεκατινιαστώ με τους ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την αριστερά! Κύριε Αυτιά αν δεν μπορείτε να επιβάλλετε την τάξη φεύγω τώρα! Τώρα!
Ρ.Μ. Στο Βελβεντό έχουμε πάρα πολύ ωραία ροδάκινα και ξέρουν να κάνουν πολύ καλές μαρμελάδες. Μπορείτε να πάτε να μάθετε γιατί αυτό θα κάνετε ως αχυράνθρωποι των αποικιοκρατών!
Θ.Φ. Έχω φύγει και με τον κύριο Ψαριανό. Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της αριστεράς
Ρ.Μ. Να φύγετε! Να πάτε στο καλό! Ποια αξιοπρέπεια; Ποια αριστερά; Είστε η ντροπή της αριστεράς! Στο καλό! Έχουμε καλές μαρμελάδες στο Βελβεντό, να 'ρθείτε να σας μάθουμε!

«Θα πάω να βρω την κυρία Φωτίου» είπε ο Γιώργος Αυτιάς δίνοντας πάσα για διαφημίσεις, αλλά πλέον ήταν πολύ αργά…