Άγριος καβγάς Διαβάτη – Αρναούτογλου: «Δεν έχεις έρθει στο θέατρο»!

«Δεν τον ξέρω τον Σάκη Ρουβά»! «Κι εσείς θα μετανιώσετε που με φέρατε εδώ πέρα»!

Σε κλίμα μεγάλης έντασης πραγματοποιήθηκε σημαντικό μέρος της συνέντευξης της Χρυσούλας Διαβάτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η ηθοποιός και ο παρουσιαστής συγκρούστηκαν αρκετές φορές στον αέρα με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη.

«Αμφιβάλω ότι είναι σημαντικοί άνθρωποι και δεν τους έχω δει ποτέ στο θέατρο. Εμένα τουλάχιστον δεν με έχει δει κανένας από αυτούς και ξαφνικά αποφασίζουν να με βραβεύσουν», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη για τα μέλη της επιτροπής που έδωσε το θεατρικό βραβείο στον Σάκη Ρουβά. Μετά από διαφωνίες της ηθοποιού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δ: Καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζετε. Ούτε εσάς σας έχω δει στο θέατρο.
Α: Στο θέατρο πηγαίνω συχνά.
Δ: Σε ποιο θέατρο;
Α: Γιατί ξεχωρίζετε τα θέατρα; Ποιος ορίζει τι είναι θέατρο;
Δ: Εγώ!

«Κι εσείς θα μετανιώσετε που με φέρατε εδώ πέρα!», είπε σε έντονο ύφος η Χρυσούλα Διαβάτη.

//www.youtube.com/embed/9R17qpUTGVE

«Δεν ξέρω τι είπε ο κ. Ρουβάς, δεν ασχολήθηκα. Δεν το ξέρω το παιδί.», είπε η ηθοποιός λίγο αργότερα. Κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή, η Χρυσούλα Διαβάτη γέλασε ειρωνικά αρκετές φορές, ενώ τόνισε ότι η ίδια δεν αναφέρθηκε ποτέ στον Σάκη.

Μία κορυφαία στιγμή έντασης ήταν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Έχω έρθει να σας δω στο θέατρο, στη Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια». Τότε η ηθοποιός είπε χαμογελώντας: «Ψέμματα λέει»!

//www.youtube.com/embed/64MBtB85vP8

Η χθεσινή εκπομπή των Καρντάσιανς ήταν μία από τις καλύτερες που έχουμε δει μέχρι τώρα, καθώς χαρακτηρίστηκε από ειλικρινείς ερωτήσεις και απαντήσεις, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.