Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα κατά Κρανιδιώτη: «Είναι φασίστας…»

Σκορδά: «Όχι άντρας δεν είναι, είναι το τίποτα».

Την έντονη αντίδραση τoυ Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά προκάλεσε το σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον Κώστα Φαλελάκη. Ο Κρανιδιώτης έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είμαστε χώρα ομοφοβικών, τέλος. Εγώ ήμουν ΟΝΝΕΔιτης και ΔΑΠίτης, αλλά κάτι τέτοιοι άνθρωποι με έκαναν να πάω στα αριστερά. Τα ίδια σκ…α είναι όλοι. Είναι τα ίδια σκ…α πολιτικά όλοι. Φασίστας είναι ο άνθρωπος αυτός που λέει “αξύριστα χήρα” έναν άντρα».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε με τη σειρά της: «Βγήκε για να υποτιμήσει τον άνθρωπο; Δηλαδή τον κοροϊδεύει; Γιατί το κάνει αυτό το πράγμα; Δηλαδή είναι πολύ άντρας ο συγκεκριμένος; Είναι θέμα παιδείας. Δεν κάνεις αυτό το σχόλιο σε καμία περίπτωση και πόσο μάλλον κάτω από μία συνθήκη πένθους και στεναχώριας; Υποτιμάς έναν άνθρωπο και του λέει τι; Δηλαδή τον κοροϊδεύεις; Με μία τέτοια δήλωση, ο οποίος κύριος Κρανιδιώτης, τι κάνει; Δείχνει ότι “εγώ είμαι πιο πολύ άντρας;” Εγώ αν ήμουν δίπλα του, θα έλεγα “δεν είσαι άντρας”. Άντρας είναι αυτός που είναι κύριος. Και αυτό που κάνει, όχι άντρας δεν είναι, είναι το τίποτα».