Άγριο ξέσπασμα κατά Φερεντίνου: «Δεν βρίζεις ρε φίλε μανάδες και παιδιά! Είναι ανεπίτρεπτο»

Χρήστος Φερεντίνος

«Τσαντίστηκα… Είναι πραγματικά λυπηρό να δείχνεις βεντετισμούς στις επαρχίες».

Στα “Αποκαλυπτικά” μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία ξέσπασε κατά του Χρήστου Φερεντίνου για το περιστατικό στο καρναβάλι της Καλαμάτας.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν βρίζεις ρε φίλε μανάδες και παιδιά, δεν το κάνεις αυτό. Είναι ανεπίτρεπτο. Τσαλακώνεται μια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor και εσύ δεν μπορείς το αλευράκι; Τσαντίστηκα… Είναι πραγματικά λυπηρό να δείχνεις βεντετισμούς στις επαρχίες. Εμένα αυτό, σαν δημοσιογράφος, δεν το σηκώνει ο οργανισμός μου και δεν το σηκώνει και σαν άνθρωπος.

«Αδειάζει» τον Χρήστο Φερεντίνο για το Καρναβάλι της Καλαμάτας: «Σηκώθηκε και έφυγε σαν ποντικός»!

Αποδέχομαι το γεγονός ότι ο Χρήστος μπορεί να είχε ξυπνήσει από λάθος πλευρό. Γιατί δεν ήταν ο ίδιος Χρήστος που παρουσίασε το καρναβάλι πέρυσι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έδειχνε την ίδια αντίδραση στην Πάτρα. Δεν ξέρω… Μας είδε επαρχία; Την είδε εργολαβία; Το είδε λίγο βαρετό;

Να δεχτώ ότι εκνευρίστηκε, παρόλο που το μπουγέλο έγινε από μακριά. Δεν νοείται να δείχνεις ανήλικα παιδιά, τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν είχαν καταλάβει, και την ώρα που έβριζε τη μαμά τους και τον μπαμπά τους και τους έδειχνε με το δάχτυλο και έλεγε “χειροκροτήστε, αυτοί είναι οι μα…”…», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Ψυχίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Φωτεινή Ψυχίδου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!