Άγριο ξέσπασμα στο Big Brother από την Ραϊσα – «Δεν είσαι φίλος ρε, είσαι φίδι»

Big Brother

Τι εκνεύρισε την Ραϊσα στο σπίτι του Big Brother;

Ένα πρωτοφανή καυγά είχαν στο Big Brother, στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Ραϊσα Κόντι και ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Ειδικότερα, η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει εκ νέου τα νεύρα της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με λόγια βαριά στον συμπαίκτη της.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρέθηκαν μόνοι στην κουζίνα του Big Brother και… ποιος είδε την Ραϊσα και δεν την φοβήθηκε!

«Τα έχω πει και στον Μήτσο εγώ! Εσύ τα μεταφέρεις λάθος. Γρηγόρη, στεναχωριέμαι πάρα πολύ που μεταφέρεις λόγια…. Άσε… Ξέρεις τι κάνεις, βάζεις τα πράγματα όπως τα θες» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ραϊσα προς τον Γρηγόρη. «Πάρα πολύ τσαντίστηκα! Όχι, Γρηγόρη! Σε έπιασα, Γρηγόρη! Έλα, Γρηγόρη»!

Όταν, δε, ο συμπαίκτης της προσπάθησε να απαντήσει, η Ραϊσα συνέχισε ακάθεκτη. «Δεν έχω κανένα ύφος! Πες μου τι ύφος έχω; Τι ύφος έχω; Ρε πας καλά; Ποιος σε ψήφισε; Εγώ δεν είμαι προδότρια, Γρηγόρη! Εσύ δεν είσαι φίλος ρε, είσαι φίδι! Άντε ρε Γρηγόρη! Άντε ρε! Άντε τώρα! Άντε τώρα! Μη μασάς τα λόγια σου και μου λες».

Μια νέα κόντρα, καθώς φαίνεται, μόλις ξεκίνησε στο σπίτι του Big Brother!