Απίστευτο ξέσπασμα Κανάκη: «Με ποια γαμ…νη λογική ξεκινάτε…»

Αντώνης Κανάκης

«Το δούλεμα πάει σύννεφο! Έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν…».

Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα κατά της Ρένας Δούρου για το προεκλογικό της σποτ, χαρακτηρίζοντάς το ίσως το εξοργιστικό σποτ στην ιστορία των εκλογών.

«Μπορεί να είναι και το πιο εξοργιστικό σποτ στην ιστορία των εκλογών, πραγματικά. Μεγαλείο, μαγεία γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι τι λένε. Η Ρένα Δούρου, έχουν το θράσος να χρησιμοποιούν το Μάτι στα προεκλογικά τους σποτ… Την ίδια στιγμή που αθωώνει τον εαυτό της, την ίδια στιγμή λέει το αυτονόητο και ομολογεί αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει και προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να εξηγήσουν σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν λένε να το καταλάβουν.

Σε αυτό θα συμφωνήσουμε απολύτως κα. Δούρου, η δική σας δουλειά είναι να εξασφαλίσετε ως Περιφέρεια ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις φωτιές όταν θα έρθουν, πολύ σωστά το είπατε. Και η ερώτηση είναι: Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα σε σχέση με το τι έγινε στο Μάτι, το συμπέρασμα ήταν ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για τη φωτιά αυτή;

Και αν το συμπέρασμα είναι ότι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι κι εσείς ομολογείτε ότι η δική σας δουλειά είναι να ήμασταν προετοιμασμένοι, τότε με ποια γαμ…νη λογική ξεκινάτε το σποτ λέγοντας πόσο άδικα σας έχουν κατηγορήσει; Παίρνουν πλάνα από αυτή την κατάσταση για να φτιάξουν προεκλογικά σποτ, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα, αδιανόητο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!