Άγριο ξέσπασμα από τη Βάνα Μπάρμπα κατά Αλέξη Γεωργούλη – «Θα έπρεπε να ντρέπεται»

Βάνα Μπάρμπα

Οργισμένη η Βάνα Μπάρμπα στον αέρα του Mega.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που είπα γιατί πιστεύω ότι έχω δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο παιδί και συμπαθέστατο. Με ενοχλεί η διπλοθεσία. Δεν μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος πεινάει και οι καλλιτέχνες, δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες. Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει. Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του… Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις…», είπε έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα.

«Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι ηθοποιοί δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι στο τηλεπαιχνίδι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Είναι απαράδεκτο. Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο», πρόσθεσε επίσης η Βάνα Μπάρμπα.