Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί ανάμεσα στη Δρόσω, τον Τάκη και τον Φίλιππο;

Δανάη Μιχαλάκη

Ποιον θα ακολουθήσει η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες;

Δρόσω, Τάκης, Φίλιππος… ένα περίεργο τρίγωνο σχηματίζεται στις Άγριες Μέλισσες με απρόσμενη κατάληξη. Η κάμερα του Πρωινό μπήκε στην Τρούμπα και οι τρεις πρωταγωνιστές, Δανάη Μιχαλάκη, Αργύρης Πανταζάρας και Γιάννης Ασκάρογλου μίλησαν για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στον Αλέξη Μίχα.

«Όταν διάβασα τα σενάρια τρελάθηκα γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φύγαμε από ένα κορίτσι και πήγαμε σε μια γυναίκα. Γενικά, ο Τάκης δεν είναι πολύ ειλικρινής μαζί της, αλλά νομίζω όλοι θα καταλάβουν από την αρχή ότι ο Τάκης έχει τον τρόπο του να περνάει αυτό που θέλει. Με τον Αργύρη από την πρώτη πρόβα που κάναμε έγινε αυτό το το κλικ, η χημεία. Μέρα με τη μέρα ήταν ακόμα καλύτερο, γέλιο πολύ. Περνάμε τέλεια», αναφέρει η Δανάη Μιχαλάκη.

Ο Αργύρης Πανταζάρας λέει για τον ρόλο του: «Δεν τον γνωρίζω τον Τάκη, η αλήθεια είναι, ίσως να πρόκειται για μια φιγούρα αρκετά κλισέ, αλλά εγώ αντιμετωπίζω τις καταστάσεις όχι τον ρόλο. Με τη Δανάη γνωριστήκαμε τώρα, αν και την έβλεπα αρκετά συχνά στον δρόμο, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι τρυφερή, ευαίσθητη, είναι ένας πολύ όμορφος παρτενέρ που πραγματικά μπορείς να αντλείς έμπνευση από αυτόν. Κάπως έτσι αρχίζει και αυτός ο ρόλος, εμπνέεται από τα μάτια της Δανάης».

Τελικά, τι θα γίνει με την Δρόσω; Ο Γιάννης Ασκάρογλου αποκαλύπτει: «Ο Φίλιππος είναι ένας πλούσιος που διεκδικεί την Δρόσω – Ρόζα και προσπαθεί να την κάνει δικιά του. Όταν μάθει την πραγματική της ταυτότητα θα θέλει ακόμα περισσότερο να την γλιτώσει από εκεί, αρχικά, γιατί μετά κάπως τα πράγματα ανατρέπονται».