Άγριες Μέλισσες: Τι απέγινε η Αγορίτσα και τι είπε η Μαρία Αντουλινάκη στον Γιώργο Λιβάνη;

Άγριες Μέλισσες

Η απίστευτη αποκάλυψη που κάνει η Μαρία Αντουλινάκη από τις Άγριες Μέλισσες για τον Γιώργο Λιβάνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαρία Αντουλινάκη είναι η πολύ συμπαθής στο κοινό Αγορίτσα, από τις Άγριες Μέλισσες. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, όμως, όλοι μείναμε με το ερωτηματικό: Τι απέγινε η Αγορίτσα;

Μιλώντας στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, η Μαρία Αντουλινάκη αποκαλύπτει ότι συνεχίζει κανονικά στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση, ωστόσο, είναι οι αποκαλύπψεις που κάνει η ηθοποιός για τον Γιώργο Λιβάνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη,

«Τι έγινε η Αγορίτσα; Έγινε πανικός κι εγώ έλαβα πάρα πολλά μηνύματα, τι απέγινε ο ρόλος αυτός. Συνεχίζω όμως και του χρόνου».

Ήταν δύσκολη η σκηνή με την Κάτια Δανδουλάκη, ήταν ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ έκλαιγα από τα καμαρίνια, δεν πρόλαβα να φτάσω κάτω στο πλατό. Η συγκίνηση που φεύγει η Κάτια από τη σειρά, για μένα ήταν πάρα πολύ μεγάλη», εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες.

Και κάπου εκεί, η Μαρία Αντουλινάκη ξεκίνησε τις Survivor αποκαλύψεις: «Είδα τον Γιώργο Λιβάνη και του είπα συγγνώμη, δεν σε ήξερα πριν, σε έμαθα τώρα από τα γεγονότα. Του λέω: «Θέλω να μου πεις δύο πράγματα. Αν έλαβες το μήνυμα που έστειλε η Χριστίνα σε σένα και τι μηνύματα λαμβάνεις από τη Μαριαλένα. Μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεχόταν φιλάκια και αγκαλίτσες και αγάπες από τη Μαριαλένα, αλλά από τη Χριστίνα και μετά δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα της Χριστίνας κι έτσι δεν έμαθε τα μηνύματα ποτέ. Γιατί δεν ήθελε να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία και να τα ακούσει μετά από όλα τα κανάλια ότι το μήνυμα ήταν αυτό».