Άγριες Μέλισσες: Θα πάρει ο Άγγελος τη Σοφούλα από το μοναστήρι;

Νίκος Λεκάκης

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Λεκάκης για τις "Άγριες Μέλισσες" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Νίκος Λεκάκης, τη νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Ο νεαρός ηθοποιός, που στις «Άγριες Μέλισσες»… ντύνεται τον Άγγελο Φαναριώτη, αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην αγαπημένη καθημερινή σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Πως πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες και πόσο θα βοηθήσει τη Σοφούλα στα επόμενα επεισόδια;

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Λεκάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα από κάστινγκ πέντε φορές. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δείχνει ότι και ο σκηνοθέτης και η casting director και η δουλειά που πάει να γίνει, έχει έναν στόχο και θα σε περάσουν ξανά και ξανά μέχρι να είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουν. Το πιστεύω πάρα πολύ. Για αυτό και το casting είναι αυτό που είναι. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι ένα τεράστιο ποσοστό του casting».

Δεν έχω πληροφορίες ακόμα για το μέλλον του Άγγελου. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ο Άγγελος να διακατέχεται από πολύ ηρωικές ιδέες, έρχεται και φέρνει τον δικό του κόσμο. Θα μπορούσε να ενοχλεί κάποιους αλλά δεν νομίζω πως είναι ο ήρωας που θα έβγαζαν από την μέση.» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο late night του ΑΝΤ1. «Περισσότερο στη Σοφούλα έχει στοχοπροσηλωθεί».

«Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η ιστορία του Βόσκαρη, αλλά από τη στιγμή που έχει ευνουχηστεί, έχει πάρει μια διαδρομή».

Όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόβλεψε να πάει ο Άγγελος στο μοναστήρι και να πάει τη Σοφούλα, ο Νίκος Λεκάκης απάντησε με χαμόγελο «δεν νομίζω…».

«Από όσο έχω ψυχανεμιστεί ο Άγγελος είναι ένας χαρακτήρας που θεωρεί ότι η συνθήκη είναι διεκδικίσημη».