Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η Μαρία Κίτσου που πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1;

Μαρία Κίτσου

Μια εκρηκτική παρουσία που από την πρώτη κιόλας στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις...

Μια δυναμική παρουσία που από την πρώτη κιόλας κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Η Μαρία Κίτσου είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Εθνικού θεάτρου. Κατάγεται από τη Σμύρνη, τη Μάνη και τα Καλάβρυτα, και ζει στα Εξάρχεια. Το 2012, η λατρεμένη ηθοποιός,  τιμήθηκε με το Θεατρικό Βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία και βραβεύτηκε για τον ρόλο της στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφια και το 2008, για την ερμηνεία της στην παράσταση «Στον βυθό» του Μαξίμ Γκόρκι.

Τηλεοπτικά το 2009 το κοινό εντυπωσιάστηκε με την ερμηνεία της στη σειρά της ΕΡΤ «Καρυωτάκης», όπου ενσάρκωσε την ποιήτρια, Μαρία Πολυδούρη. Έχει πραγματοποιήσει  guest εμφανίσεις σε επεισόδια των σειρών του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η Εντολή», «3ος νόμος» και «Ου φονεύσεις». Εξαιρετική ήταν και η ερμηνεία της στα «Κόκκινα Φανάρια» του Εθνικού το 2013.

Την φετινή σεζόν παρακολουθούμε την φοβερή ερμηνεία της στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου στην σειρά, απέσπασε απίστευτα θετικά σχόλια με τους τηλεθεατές να ενθουσιάζονται ακόμη πιο πολύ με τον χαρακτήρα της.