Άγριες Μέλισσες: Όταν στο γραφικό Διαφάνι… «γίνεται της κακομηρούλας»

Άγριες Μέλισσες

"Δεν γνωρίζουμε ακόμα για του χρόνου..."

Στα γυρίσματα για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» τρύπωσε η κάμερα του «Μεσημέρι» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας για να συναντήσει τους πρωταγωνιστές. Όλα όσα συμβαίνουν στο γραφικό Διαφάνι σε πρώτο πλάνο…

«Δεν ξέρω αν θα κλάψω στην εξέλιξη της ιστορίας, ανθρώπινο είναι. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν στιγμές που θα δούμε έναν διαφορετικό ρόλο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης που ερμηνεύει το ρόλο του, Μελέτης.

«Κουτσομπόλη θα με πεις, ανακατώστρα θα με πεις, κομμουνιστή σίγουρα θα με πεις. Σε όποια πέφτω πάνω και ότι μαθαίνω, ότι μπορώ να εκμαιεύσω το κάνω» δήλωσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ηλιόπουλος. «Η Μυρσίνη έχει πολύ μεγάλο παρελθόν μα αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα. Γίνονται γενικώς διάφορα πράγματα, γίνεται της κακομηρούλας…»

Όσον αφορά ορισμένες πιο συντηρητικές αντιλήψεις που παρακολουθούμε στην επιτυχημένη σειρά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης σημείωσε: «Στα χωριά τότε τι νομίζεις πως γινόταν; Ή σήμερα στις κοινωνίες; Δεν είμαστε πολύ μακριά…»

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους και δη από τους άντρες που θέλουν να γεμίζουν τη ζώνη τους με περισσότερες τρύπες. Δεν ασχολούμαι με αυτό το πράγμα. Είμαι πάρα πολύ καλά, αυτό είναι το σημαντικότερο» απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή ο νεαρός παρουσιαστής.

Τέλος, ο Χρήστος Πλαίνης κλήθηκε να «προδώσει» πιθανή συνέχιση της σειράς την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Δεν γνωρίζουμε ακόμα για του χρόνου. Εγώ ξέρω πως έχω κλείσει για φέτος στη σειρά, είμαι σε όλα τα επεισόδια, αυτό ξέρω».