Άγριες Μέλισσες – Οι σκηνές που θα συγκλονίσουν στο αποψινό επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη οδηγείται στη φυλακή - Η Θεοδοσία δολοφονείται - Σπαραγμός στις Άγριες Μέλισσες

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1. Ο πληρωμένος δολοφόνος που έχει βάλει η Μυρσίνη για να σκοτώσει την Ελένη κατά τη μεταφορά της στις φυλακές δεν θα πετύχει την Σταμίρη. Αυτή που θα δεχτεί τα πυρά και τελικά θα πέσει νεκρή, είναι η Θεοδοσία, ένας ρόλος που ολοκληρώνεται.

Νωρίτερα, ωστόσο, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής της Ελένης, στη δικαστική αίθουσα επικρατεί ένας χαμός. Από τη μία πλευρά οι Σεβαστοί που οργίζονται που η Σταμίρη δεν καταδικάστηκε σε θάνατο και από την άλλη η οικογένεια και οι φίλοι της Ελένης που σοκάρονται από την ισόβια κάθειρξη.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα όπως έπαιξε στο Πρωινό:

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Η Μυρσίνη, όμως, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις. Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη. Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με τον Μιλτιάδη να γκρεμίζονται ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη, με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις.