Άγριες Μέλισσες: Ο Βασίλης Μπισμπίκης και το μεγάλο μυστικό με την απόλυτη ανατροπή

Βασίλης Μπισμπίκης

"Υπάρχει λόγος που ήρθε η Ελένη σε αυτή τη φυλακή. Είναι πολύ σοβαρό το μυστικό...", εξομολογείται ο Βασίλης Μπισμπίκης για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι η νέα μεγάλη είσοδος στις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη του σκηνή στο σίριαλ. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε το κατώφλι του Πρωινό και συνομίλησε ξανά μετά από χρόνια με την Φαίη Σκορδά.

Η κουβέντα, όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ξεκίνησε από τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός, χωρίς να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο του και τη σχέση με την Ελένη.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να αγαπήσουμε τον Μάνο Βόσκαρη, στην πορεία, όμως, μπορεί. Τιμωρεί την Ελένη όταν δεν κάνει αυτά που της λέει. Κάτι θέλει να μάθει από αυτήν, κάτι θέλει να κερδίσει. Υπάρχει κάποιος στόχος. Έχει διαστροφή, θέλει να κάνει τα γούστα του στη φυλακή, αλλά με τη συγκεκριμένη έχει άλλο στόχο. Υπάρχει λόγος που ήρθε η Ελένη σε αυτή τη φυλακή. Είναι πολύ σοβαρό (σ.σ. το μυστικό), έχει μια ανατροπή μεγάλη την οποία δεν μπορούμε να πούμε.

Οι φυλακές είναι στο Δρομοκαϊτειο. Τη σκηνή που επιτίθεμαι σεξουαλικά στην Ελένη θα την δείτε σύντομα, μέσα στην εβδομάδα. Το μυστικό θα αποκαλυφθεί μετά από 2-3 εβδομάδες», κατέληξε ο Βασίλης Μπισμπίκης.