Άγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μιλάει πρώτη φορά για το ρόλο του Πέτρου Ορφανίδη

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

«Η φετινή περιοδεία ήταν μια τόσο επιτυχημένη συγκυρία, που είναι λες και μας πλήρωσαν τις διακοπές μας. Είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι, και έχουμε περάσει πολύ ωραία μαζί», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και συμπλήρωσε: «Ο Πενθέας θέλει η ζωή του να παραμείνει ως έχει, να μη διαταραχτεί η ησυχία των πραγμάτων, και εκεί εγώ συναντώ πάρα πολύ τον εαυτό μου».

Για τις Άγριες Μέλισσες, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος απάντησε: «Υπάρχουν πολλές δομημένες ιστορίες με πολλά πρόσωπα, γεγονός που σημαίνει πως δεν έχω γύρισμα κάθε μέρα. Υποδύομαι τον εκδότη τοπικής εφημερίδας της Θεσσαλίας, με περίεργη δράση, ο οποίος είναι εναντίον της χούντας. Ο εκδότης έχει ένα φανερό και ένα κρυφό κομμάτι ζωής, και εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στη ζωή της Ασημίνας».

«Κάθε εβδομάδα περιμένω τις στιγμές ξεκούρασης με τους δικούς μου ανθρώπους για να παίρνω δύναμη. Αλλά επειδή μου αρέσει η δουλειά μου περνάω καλά και μέσα σε αυτήν», ανέφερε κλείνοντας ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.