Άγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος απαντά για τις ερωτικές σκηνές

Άγριες Μέλισσες

Γιατί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε «ναι» στις Άγριες Μέλισσες;

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τις Άγριες Μέλισσες, τις ερωτικές σκηνές του Πέτρου με την Ασημίνα, αλλά και την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

«Είχα μια περιπέτεια με τον κορονοϊό. Είναι φανερό ότι είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος σε σχέση με το τι μου συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, είτε αφορά την υγεία μου είτε αφορά τα πάντα. Είχα μια περιπέτεια, αλλά τώρα είναι όλα καλά», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε στη συνέχεια: «Περνάμε ωραία στις Άγριες Μέλισσες. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία του Πέτρου με την Ασημίνα και νομίζω ότι την προσέχουν και τη φροντίζουν πολύ. Δεν ήξερα ότι είχε γίνει trend η ερωτική σκηνή στο γραφείο. Οι ερωτικές σκηνές είναι το πιο άβολο πράγμα του κόσμου γιατί είναι… ερωτικές. Είναι λόγω όλων των πραγμάτων, δεν είναι απλό πράγμα, δεν είναι εύκολο. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και με μεγάλη φροντίδα οι συνάδελφοι ο ένας για τον άλλον».

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Είπα «ναι» στις Άγριες Μέλισσες γιατί είναι μια πολύ καλή σειρά, τόσο απλά. Όταν είπα το «ναι» έπρεπε να κρατήσω κάποιες ισορροπίες στα επαγγελματικά μου. Τα παιδιά μου με βλέπουν πολύ λίγο στην τηλεόραση, δεν θέλω να απασχολώ με την επαγγελματική μου παρουσία γιατί είναι καταπιεστικό».