Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος σε ένα σοκαριστικό γεγονός

Άγριες Μέλισσες

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, στις Άγριες Μέλισσες;

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε, στα τελευταία επεισόδια για το 2020, καθώς θα διακόψουν στις 23 Δεκεμβρίου για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επανέλθουν στις 11 Ιανουαρίου. Με την επιστροφή τους το 2021, θα φέρουν μαζί και μια σειρά από απρόβλεπτες καταστάσεις, με τους χαρακτήρες να αλλάζουν κατά πολύ από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Ένας από αυτούς, είναι και ο Νικηφόρος.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Μίχας, ο Νικηφόρος φοβάται πάρα πολύ τον Μπάμπη και όλη αυτή την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει με την Ασημίνα. Βάζει έναν άνθρωπό του, τον Σωτήρη, να τους παρακολουθήσει. Τα νέα που παίρνει από τον Σωτήρη δεν είναι καλά. Ο Νικηφόρος τρελαίνεται, νομίζει ότι θα χάσει την Ασημίνα, τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Σεβαστός πάει και βρίσκει τον Μπάμπη και τον απειλεί να σταματήσει να έχει κάθε σχέση με τη γυναίκα του. Η συζήτηση αυτή θα καταλήξει σε μια πολύ έντονη λογομαχία και στη συνέχεια θα γίνει ένα σοκαριστικό γεγονός. Ο Νικηφόρος θα απειλήσει τον γιο του Κυριάκου με πιστόλι.

Αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη και σε αυτή την ιστορία από τις Άγριες Μέλισσες.