Άγριες Μέλισσες: Ο Μανώλης Γεραπετρίτης για τη δίκη της Ελένης – «Βγαίνουν πολλές αλήθειες στη φόρα»

Μανώλης Γεραπετρίτης

Δείτε όλα όσα είπε ο Μανώλης Γεραπετρίτης για τις Άγριες Μέλισσες.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Μανώλης Γεραπετρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που θα υποδυθεί τον πρόεδρο του δικαστηρίου στη δίκη της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.

«Υποδύομαι τον πρόεδρο του Μεικτού Ορκωτού δικαστηρίου Λάρισας, είναι μια πολύ δύσκολη δίκη, με πολλές ανατροπές και με πολύ σασπένς μέσα στο δικαστήριο. Δικάζω την Ελένη, η οποία Ελένη παίρνει πάνω της αυτό που έκανε μαζί με τις αδερφές της.

Θα καταθέσουν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Διαφανίου, οπότε εκεί στις καταθέσεις θα ειπωθούν πράγματα που δεν περιμένουμε στο δικαστήριο και οι ανατροπές θα είναι συνεχόμενες και πολύ δυνατές. Θα καταθέσουν κάποιοι που δεν ήταν στο πρόγραμμα των μαρτύρων και θα έρθουν από μόνοι τους να καταθέσουν και εκεί ανατρέπονται τα πάντα, βγαίνουν πολλές αλήθειες στη φόρα.

Κι εκεί στο δικαστήριο γίνεται μια αναταραχή και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει εκείνη τη στιγμή. Η απόφαση του δικαστηρίου διαφέρει από αυτή του εισαγγελέα», είπε ο Μανώλης Γεραπετρίτης.