Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τον Γιώργο Γάλλο – «Πλαντάξαμε όλοι»

Άγριες Μέλισσες

«Στις Άγριες Μέλισσες δεν βάζουμε τα γέλια στα γυρίσματα, είναι το πρόγραμμα πολύ σκληρό», λέει ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο αγαπημένος μας Προκόπης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, ενώ τόνισε πως στα γυρίσματα η Ελένη Καρακάση είναι η… καταστροφή του.

«Η τελευταία σκηνή του Γιώργου Γάλλου ήταν συγκλονιστική! Ζούμε μεγάλες στιγμές με τις Άγριες Μέλισσες, δεν θέλω να ακουστώ… ψωνισμένος. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τη σειρά και ως θεατής, προσπαθώ να κρατήσω αυτή την αθωότητα του θεατή. Όταν είδαμε το επεισόδιο, με τη σκηνή του Γιώργου που “έφυγε” και τη σκηνή της Κάτιας πλαντάξαμε. Είναι μεγάλες στιγμές, οι άνθρωποι κατέθεσαν ψυχή», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Στις Άγριες Μέλισσες δεν βάζουμε τα γέλια στα γυρίσματα, είναι το πρόγραμμα πολύ σκληρό, πρέπει να βγουν κάποιες σκηνές στην ώρα που πρέπει να βγουν. Λειτουργεί σαν ρολόι, αν κάτι πάει στραβά, είναι πρόβλημα. Αν κοιταχτούμε την Ελένη Καρακάση, κόπηκε το γύρισμα, οπότε παίζουμε… έτσι».

«Σε δραματική σκηνή που υποτίθεται ότι έκλαιγα, ήμουν πίσω από το ενωμοτάρχη και γέλαγα. Απλά η Ελένη με κοίταξε, η Ελένη είναι η… καταστροφή μου», ανέφερε ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.