Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει για τη σειρά – «Έρχεται ένας καινούργιος άνθρωπος…»

Γιώργος Γεροντιδάκης

«Δεν ένιωσα ποτέ ενοχές για τον Μελέτη, θα ήταν λάθος αυτό».

Για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως αποκάλυψε, ένας νέος χαρακτήρας, άντρας, θα μπει στη σειρά και θα χαλάσει τη σχέση που πάει να χτίσει ο Μελέτης με την Πηνελόπη.

«Σίγουρα θα γλυκάνει ο Μελέτης. Δεν θα γίνει κάτι άλλο από αυτό που έχουμε δει, αλλά σίγουρα η ύπαρξη της Πηνελόπης, της κόρης του κυρίου Σεβαστού, θα ενεργοποιήσει κάτι μέσα του που ίσως το έχει ξεχάσει κιόλας, ίσως τον έρωτα. Και ο έρωτας πάντα έχει δύο άκρα. Έχει και το κακό, δηλαδή σκέφτεσαι άσχημα, ενώ σκέφτεσαι και πάρα πολύ όμορφα. Νομίζω ότι θα δούμε και τις δύο περιπτώσεις.

Δεν ένιωσα ποτέ ενοχές για τον Μελέτη, θα ήταν λάθος αυτό. Μέχρι στιγμής ο Μελέτης δεν έχει καταλάβει ότι ο Δούκας είναι πολύ σκληρός και άδικος. Όντως πιστεύει ότι κάνει το σωστό ο Δούκας. Και σε ένα επεισόδιο είχα πει ότι είναι δίκαιος άνθρωπος. Είμαι φανατικός οπαδός της σειράς, τη βλέπω κάθε μέρα. Και πραγματικά έχω ταυτιστεί με τη Λενιώ και τον δάσκαλο, αλλά και με πολλούς ήρωες από τη σειρά. Τους βλέπω από μια οπτική γωνία, σαν θεατής.

Ο Μελέτης, μάλλον, δεν τα φτιάχνει ακριβώς με την κόρη του Δούκα. Σου μιλάω μέχρι τα επεισόδια που έχω πάρει αυτή τη στιγμή. Έρχεται ένας καινούργιος άνθρωπος που χαλάει αυτό που εκείνη τη στιγμή έχουμε φτιάξει. Γι’ αυτό σου είπα ότι θα δούμε και την καλή πλευρά του έρωτα και την κακή. Είναι άντρας αυτός που μπαίνει. Και η κυρία Δανδουλάκη θα αλλάξει πολλές ισορροπίες», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.